lovely to meet you

Wij zijn Denise & Nick,
soulmates & lovers met een gezamenlijke missie

onze missie

Wij zijn hier om de verbinding met jezelf en de natuur terug te vinden zodat je vanuit liefde kunt leven.

Het is onze gezamenlijk missie om het collectieve bewustzijn en de vibratie op aarde te verhogen. Dit doen we door je te laten ervaren hoe het is om te connecten met je hart en te leven vanuit liefde en gevoel. Rust te ervaren. Vaak zoeken we de antwoorden buiten ons zelf, maar alle antwoorden zitten al in jou.

Dit doen we door de verbinding tussen mens en natuur te herstellen. Te werken met wat moeder aarde ons te bieden heeft en wat wij van het universum mogen ontvangen. Er is zoveel wijsheid. Beide hebben we onze eigen gaves en wanneer deze samenkomen, bestaat er iets heel bijzonders.

EARTH GUARDIAN, CACAO FACILITATOR & ENERGIEWERKER​

Nick van Domburg

Van jongs af aan geloofde ik al dat er meer is in het leven dan wat de meeste kennen. Voelde een sterke verbinding met de natuur en spaarde stenen. Al snel had ik door dat ik hooggevoelig ben. Door de jaren heen heb ik geleerd hier goed mee om te gaan. Ook uit zich dit in dat ik meer ervaar dan andere, voor mij betekend dat zien en voelen.

Door altijd naar mijn gevoel te luisteren en mijn hart te volgen ben ik waar ik nu sta. Met mijn doorzettingsvermogen, positiviteit en eigenwijsheid heeft het me al veel moois gebracht waar ik dankbaar voor ben. Door veel aan zelf ontwikkeling te doen tijdens het ondernemerschap heb ik de verbinding met mijn spiritualiteit terug gevonden. Door in mijzelf te investeren kom ik steeds meer bij mijn kern, met alles wat daar bij komt kijken. Ik leef vanuit dankbaarheid, liefde en kracht.

ERVARINGEN
2024 Cacao Retreat Valencia
2024 Deepdive cursus Lemurische kristallen
2023 Jaaropleiding Edelsteentherapie – Zee van Licht
2023-2024 Jaartraining Draagkracht – Gecertificeerd Facilitator
2023 Cacaoflower Community 
2022 Gecertificeerd Reiki 1 + 2 Practitioner

Multigepassioneerd en multidimensionaal

Denise Pronk

Ik had alles wat ik wilde: een man en een droombaan, tenminste, op papier leek het perfect. Maar toch voelde ik dat er iets ontbrak. Ik ervaarde een constante onrust en een onverklaarbare leegte in mezelf. Ik ontdekte dat ik onbewust leefde vanuit angst—de angst om niet goed genoeg te zijn. De afgelopen jaren heb ik hieraan gewerkt en ben ik gaan leven vanuit liefde, met als basis de liefde voor mezelf. Dit is het startpunt om echte liefde te kunnen ervaren, ook voor alles en iedereen om me heen.

Ik vind steeds meer stukken en lagen van mezelf terug die ik diep had weggestopt. Zo ook mijn gevoeligheid mocht er lange tijd niet zijn, maar nu ben ik er dankbaar voor; het is mijn kracht geworden.

ERVARINGEN
2024 Start MET Institute
2024 Multidimensional Online School – Zara Jula
2024 In Spirit Training – Zara Jula
2023 Ananda Retreat Ibiza
2022 Gecertificeerd Reiki 1 + 2