TIERRASOL CEREMONIËLE CACAO

Discover earths sacred drink cacao and explore it's positive effects

TIERRASOL CEREMONIËLE CACAO

Ervaar de spirit van cacao

TierraSol is geboren vanuit een diep verlangen om de oude wijsheden van de aarde naar boven te brengen. Om de verbinding met haar te herstellen, in liefde, dankbaarheid en herinnering. iets wat inheemse volkeren eeuwen geleden al begrepen. Waar moeder aarde ons draagt en de stralen van de zon ons kracht brengt, brengen wij de verbinding met natuur terug door cacao.

De plant spirit dat ons hart heeft veroverd met haar moederlijke warmte, onvoorwaardelijke liefde en transformatieve kwaliteiten. Een aards medicijn dat ons leven verrijkt en waarmee je op ontdekkingsreis gaat binnen je innerlijke wereld. Ons doel is om jou te inspireren, te laten Zijn en de vibratie op aarde te verhogen.

Wij hopen met de stijgende populariteit van cacao een bewustzijn voor de plant spirits, aarde en culturen te creëren. Life is a ceremony and we’re all the same tribe.

A gift from Madre Tierra and Padre Sol

OPENT JE HART

De cacao verwijdt jouw aders, laat jouw hart stralen en verlaagd jouw bloeddruk.

POSITIEVE ENERGIE

Zij stimuleert jouw zogeheten gelukshormoon en brengt je een euforisch en energiek gevoel.

FOCUS & CREATIVITEIT

Cacao is goed voor de hersenen, verminderd stress en verhoogd je focus en creatieve flow. 

FOOD OF THE GODS

Geschonken door de goden en is een schatkist aan fijne gezondheidsvoordelen. 

VROUWELIJKE ENERGIE

Colombia

Aan de voet van het Nationaal Park ‘Sierra Nevada de Santa Marta’, omarmd door de hoogste bergketen in deze regio van Colombia vind je de criollo cacao. Dit land heeft een unieke biodiversiteit en is van enorme betekenis voor communities zoals de Arhuaco stam. De cacao draagt een heilige vrouwelijke energie omdat elke stap door vrouwen wordt gedaan.

ZACHT & TOEGANKELIJK

Madagascar

De cacao komt uit het hart van Madagaskar waar de grond vruchtbaar is langs de oevers van de Sambirano rivier. Hier verbouwen kleine, lokale boeren de cacao op een natuurlijke wijze. Deze trinitario cacao is zeldzaam en hoog in aanzien. Wij hebben haar gekozen omdat het een zachte, toegankelijke cacao is en draagt de energie van het eiland en haar unieke natuur.

Voeg je koptekst hier toe

Eerlijk, duurzaam & biologisch

TierraSol is ontstaan uit een grootse liefde voor cacao, het traditionele gebruik en inheemse wijsheid. De plant heeft ons letterlijk geroepen en na onze reis en zoektocht hebben we cacao gevonden rechtstreeks van de farm. De herkomst van onze cacao is transparant, eerlijk, duurzaam en biologisch. Zo ondersteun je het land, de cultuur, de families, stammen en moeder aarde.