WORKSHOP

Cacao & Clay

Tijdens deze workshop ervaar je de kracht van de Cacao Spirit tijdens een mooie ceremonie waarna we intuïtief gaan handvormen met klei. We stimuleren creativiteit en een diepere verbinding met onszelf terwijl we ook fijne handvorm technieken leren. Deze ervaring neemt je mee op een avontuur van zelfexpressie, aarding en verbinding. Waarna je jouw keramiek creaties en inzichten mee naar huis mag nemen.

Cacao

een inspirerende ceremonie

De Cacao Ceremonie opent je hart en de deuren naar jouw creatief bewustzijn. We gaan een intentie zetten terwijl de Cacao ons een gevoel van rust, focus en helderheid brengt.

Met de groep creëren we een creatief energieveld. We gaan uit ons hoofd en zakken in het lichaam zodat ons hart de oneindige mogelijkheden van expressie opent tijdens het handvormen.

Pure cacao is een cadeau uit de natuur. De naam Theobroma Cacao betekent ook niet voor niets ‘food of the gods’. Het ceremonieel bereiden en drinken ervan wordt al eeuwen gedaan en generatie op generatie doorgegeven. De heilige drank heeft ook onwijs veel gezondheidsvoordelen.

Handvormen

van klei tot keramiek

Klei heeft een aardende kwaliteit die ons verbindt met de fysieke wereld. Vanuit jouw intentie ga je intuïtief handvormen terwijl je ook fijne technieken van ons leert. Laat je creativiteit verder de vrije loop.

Na afloop blijft jouw werk nog even drogen bij ons, waar we het behandelen met Reiki en glazuren. Wanneer jouw creatie klaar is krijg je van ons een berichtje om het op te halen.

Praktische informatie & voorwaarden

  • De workshop vindt plaats in het atelier van Fems Ceramics: Henricuskade 115, Den Haag.
  • Gratis parkeergelegenheid en bus 60 stopt op loopafstand.
  • Een aantal dagen voor de workshop ontvang je de betalingslink van €111,- voor de workshop.
  • De workshop wordt binnenkort weer georganiseerd.
  • Je deelname is definitief wanneer je van ons een bevestiging hebt ontvangen.
  • Tijdens de workshop kan je kiezen uit 3 soorten klei. Het glazuren en bakken is inbegrepen in de prijs van €111,-.
  • Er is thee, water en wat lekkers aanwezig voor iedereen.
  • De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers, het maximaal aantal deelnemers is 8.
  • Bij het aanmelden van de workshop is het annuleringsbeleid  van Fem Ceramics van toepassing.
  • Voor de Cacao horen we graag of je het volgend gebruikt/hebt: (MAIO) antidepressiva, bloedingsstoornissen, hartconditie problemen, medicatiegebruik, migraine klachten, zwangerschap.

Meld je aan voor de workshop Cacao & Clay

Enthousiast? Meld je hieronder aan om jouw plek voor de workshop alvast te reserveren en we zien je snel.