cacao ceremonie

Dompel jezelf onder in de warme golven van Cacao en voel de verbinding

De cacao spirit

Ga weer voelen en vind de wijsheid in jezelf terug

Cacao ceremonies gaan al eeuwenlang terug, waar jouw voorouders al geloofden in de geneeskrachtige eigenschappen en het ‘the food of the gods’ werd genoemd. Cacao bevat meer dan 300 stoffen die een positieve invloed hebben op je gezondheid. Denk aan magnesium, verschillende B vitamines en antioxidanten. Het is een zacht maar krachtig plantmedicijn dat werkt op je chakra’s. Voornamelijk het hartchakra hierdoor helpt het de verbinding terug te vinden met je lichaam en bij zelfliefde. Je gaat weer voelen, vind wijsheid terug en groeit op persoonlijk vlak.

Een Cacao ceremonie werkt door op al je holistische niveau’s en is niet psychedelisch of hallucinerend.

Cacao ceremonie Den Haag

Een groeps ceremonie met cacao

De kracht van de energie binnen een groep kan onwijs mooi en sterk zijn. Tijdens een groepsceremonie maak je niet alleen een diepere verbinding met jezelf maar ook met de ander. Hierdoor kan je mooie inzichten, inspiratie en herkenning krijgen. Vaak gaat de Cacao ceremonie in groepsverband samen met een fijne activiteit. Zo verken je op een aardse manier jou ware potentieel.

“Hier mag je gewoon Zijn, voelen en genieten van wat is."

Maandelijks hebben we Cacao ceremonies tijdens verschillende evenementen. Deze organiseren wij zelf of in samenwerking. Zou je graag eens willen deelnemen? Kijk dan op onze event pagina of vraag naar de mogelijkheden om het zelf te organiseren.

De spirit van Cacao is als een moeder, zacht én krachtig. Ze verwarmd, omarmd, troost, heelt, gidst en draagt vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Cacao is geen vervanging van de westerse geneeskunde, maar een mooie aanvulling en/of ondersteuning. Blijf daarom ook altijd een arts raadplegen voor je klachten en voor gebruik bij: MAIO, antidepressiva, bloedingsstoornissen, hartconditie, medicatiegebruik. Laat ons dit ook altijd weten. Er zijn gevallen waarbij we werken met een lagere dosering.

privé cacao ceremonie

Een persoonlijk voor jou geschreven ceremonie.

Ervaar de warme omhelzing van Cacao en verken je gevoelswereld op verschillende lagen. De Cacao ceremonie is een mooie reis naar binnen waarbij jij jezelf en de wereld om je heen lief hebt. Samen werken we met intenties en kijken we intuïtief wat er mag ontstaan. 

Of je nou komt voor selfcare, creativiteit, innerlijk werk of het volgen van je hart. De Cacao zal tijdens de ceremonie brengen wat je nodig hebt op dat moment. Dit is jouw moment, tijd om los te laten en ruimte te maken voor jouw dromen.

De Cacao ceremonie is persoonlijk op jouw afgestemd en je ontvangt nazorg en integratie opdrachten.

leer ons kennen

Jouw Cacao facilitators

Nick van Domburg

Facilitator + spaceholder

De Cacao heeft mij letterlijk geroepen. Hierna is mijn reis met het plantmedicijn begonnen. Ik ging meer over de oorsprong, cultuur, kracht en wijsheden opzoeken. Dook steeds dieper in het gebruik van het plantmedicijn en hoe de inheemse volkeren ermee werkten. Naast dat ik zelf veel las en leerde, sprak ik ook verschillende mooie mensen die er mee werken of een sterke band mee hebben. Er vielen steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Ik sloot me aan bij een Cacao community waar ik nog meer leerde, ceremonies hield, innerlijk werk deed wat geleid heeft tot een sterke verbinding met de Cacao en het geïntegreerd is in mijn leven.

Denise Pronk

Spaceholder

Ik heb de reis van Nick met het plantmedicijn Cacao van heel dichtbij mogen meemaken. Als energiewerker heb ik ruime ervaring in het spaceholden en ik sta Nick dan ook wel eens bij tijdens groepsceremonies. Zelf heb ik ook de magie van Cacao mogen ervaren en heeft zij al veel voor mij betekent. Het helpt mij onder andere geaard te blijven.

Mijn kracht ligt onder andere ook in het creëren van altaars en een ruimte omtoveren tot een fijne safe space waar iedereen zich thuis voelt. Mijn favoriete Cacao is de boon uit de jungle van Cusco, Peru.

investering in jezelf

Tarieven

Privé Cacao Ceremonie

In onze studio in Den Haag
88
 • Voor jou geschreven ceremonie
 • Afgestemde dosering cacao, thee, water, fruit en snacks
 • Inclusief voorbereiding en nazorg
 • Totale sessie duur 90 minuten

Duo Cacao Ceremonie

in onze studio in den haag
159
 • Voor jullie geschreven ceremonie
 • Afgestemde dosering cacao, thee, water, fruit en snacks
 • Inclusief voorbereiding en nazorg
 • Totale sessie duur 90 minuten

Small Group Cacao Ceremonie

op locatie of in onze studio
Prijs op aanvraag
 • Op maat geschreven ceremonie
 • Mogelijkheden als onderdeel van jouw event of workshop
 • Incl. voorbereiding en eventuele reiskosten
 • Totale sessie duur in overleg

Plan mijn Cacao Ceremonie in

Heb je misschien nog vragen of wil je graag een cacao ceremonie inplannen? Vul dan het formulier hieronder in met jouw vraag of voorkeurs data voor een ceremonie.