Welkom bij Concept Bagus

Wij, Denise en Nick, geloven dat we met zijn allen méér kunnen bereiken.

Door als bewuste ondernemers samen te werken en elkaar te ondersteunen. Zo kunnen we samen de wereld een stukje mooier maken en elkaar laten groeien op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Want iedereen heeft dromen en verdient zijn of haar mooiste leven. Om hier aan te kunnen bijdragen en ook nog eens te doen wat wij het allerliefste doen, inspireren en verbinden, maakt ons gelukkig. Wij zijn er voor ieder die bewust in het leven staat en gelooft dat er meer is en kan, niet enkel en alleen ondernemers.

Niet voor niks hebben wij gekozen voor de naam Bagus. Bagus (spreek uit als: bah-goes) betekend in Bahasa Indonesia goed, fijn, mooi, etc. Voor ons staat dit woord ook voor positiviteit en je dromen waar maken. Wij brengen je de sunshine state of mind. Wat betekent dat je jezelf focust op het goede en het positieve. Want als je kijkt naar wat goed is in je leven en daar dankbaar voor bent is het genoeg om het balletje de positieve kant op te laten rollen.

Wij gaan met jou terug naar de essentie, creëren diepte, brengen je in flow en zorgen dat je weer echt gaat genieten. Het inspireren en verbinden doen we vanuit liefde met aandacht en gevoel. Wij zijn er voor jou als bewuste ondernemer/individu én als mens.

Welkom bij Concept Bagus.

Vind je het leuk om ons beter te leren kennen? Kijk dan op de about pagina.

Picture by @darceysupelli

You might also like