Casa Rosa Retreat op Mallorca

Tijdens ons eerste bezoek aan Mallorca verbleven we onder andere bij deze mooie Spaanse finca midden in de natuur aan de voet van het Tramuntana gebergte. Casa Rosa heeft verschillende kamers en ruimtes als de ruime keuken die deel je met de andere gasten. Het huis is omringt door een geweldige tuin met een vijver vol kooikarpers en een zout water zwembad. Dit water werkt helend, zeker voor mensen met een gevoelige huid. Kortom Casa Rosa was onwijs genieten en we wisten dat dit niet de laatste keer was.

Casa Rosa Retreat, de droom van Dorien

Hoe Casa Rosa begonnen is en nog altijd doet is het organiseren van retreats. Dorien, de Nederlandse eigenaresse, is een innovatieve coach en trainer “nieuw denken”. Zij heeft zich jarenlang verdiept in de wet van creatiekracht, leeft vanuit intuïtie en gevoel en past veel visualisatie toe. Dit heeft ervoor gezorgd dat zij haar droomleven leeft. Zij helpt dan ook haar gasten weer contact te krijgen met hun passie, diepste verlangens en dromen. Dit doet ze met beide benen op de grond en een flinke dosis Limburgse nuchterheid en als ondernemer. Zo visualiseer je niet alleen maar ga je ook naar huis met een concreet stappenplan.

Droom niet je leven, leef je dromen

Ik heb het 5-daagse retreat mogen ervaren tijdens mijn tweede bezoek en wat een mooie en bijzondere ontdekkingsreis is het. In een inspirerende en serene omgeving vind je antwoorden en ben je in staat om oude patronen te doorbreken en los te laten. Bij Casa Rosa Retreat ontdek je wat jou energie geeft, waar je gelukkig van wordt en hoe jij je mooiste leven kan leven! Je creativiteit wordt geprikkeld en je gaat weer vanuit gevoel en verbinding leven. Dorien en haar team ontzorgen je en leggen je in de watten tijdens het verblijf. Je wordt gedragen en omgeven door gelijkgestemden, wat ook zorgt voor inspiratie en nieuwe inzichten. Uiteindelijk weet je wat je echt wilt, hoe jou mooiste leven eruit ziet en met welke stappen je dit gaat waar maken. Inhoudelijk ga ik niet verder op het retreat in want het is het mooist om het zelf zonder verwachtingen te ervaren.

Van Spaans genieten tot een innerlijke reis

Casa Rosa is er voor iedereen of je nou komt genieten van het Spaanse eiland leven tijdens een vakantie of dat je op ontdekkingsreis gaat in je binnenwereld. Casa Rosa Retreat is een magische plek verscholen in de bergen en de natuur. Met Palma en strandjes in de buurt, mooie bergdorpjes en wandelroutes, er is voor ieder wat wils. Wat de retreat betreft daar kan ik verder niet veel meer over vertellen, dat wil je ervaren. Dus neem zeker een kijkje op de website, het is trouwens ook mogelijk om zelf een retreat te geven bij Casa Rosa, er te trouwen of het gehele huis af te huren.

You might also like