Mallorca hidden gem: Cal Secretari Vell

Op het natuurrijke Mallorca ligt net buiten Palma de verborgen parel Cal Secretari Vell – Turismo de Interior. Dit kleine boutique hotel is de ideale plek als je op zoek bent naar rust in een omgeving omringd door historie en natuur. Daarbij hoef je nooit langer dan dertig minuten te rijden voor verschillende hotspots op het eiland. Kortom bij Cal Secretari Vell vind je het beste van twee werelden, een oase van rust met de reuring van de stad Palma op een steenworp afstand.

Cal Secretari Vell ligt in het dorpje Sa Cabaneta in de gemeente Marratxí. Het hotel zit vol verrassingen en verborgen charmes, zo heb je ondanks haar centrale ligging een spectaculair uitzicht op de bergen van de Sierra de Tramuntana. Kan je wandelen door de betoverende tuin, ontspannen aan of in het zoutwaterzwembad of gezellig een spelletje doen bij de openhaard.

Cal Secretari Vell heeft een eigen restaurant genaamd Sa Terrazza. Hier geniet je van de lokale keuken en wordt alles met liefde en verse producten bereid. Liever een hapje buiten de deur, in de straat zijn een aantal restaurants te vinden. Of je loopt naar het naastgelegen dorp Sant Marçal binnen een paar minuten, waar je kan genieten van tapas en pinchos. Tevens een interessant dorp voor liefhebbers van de geschiedenis. Ook kan je hier terecht voor je boodschappen bij de Mercadonna.

De mensen van Cal Secretari Vell zijn enorm vriendelijk en gastvrij. Zij helpen graag, zijn warm en zorgen dat het je aan niks ontbreekt. Alles is erg verzorgd en schoon en het hotel houdt rekening met het milieu. Cal Secretari Vell heeft dan ook de Duurzaam Reizen-badge van Booking.com. Het boutique hotel beschikt over 5 kamers en elk is uniek. Alle kamers zijn gezellig en comfortabel ingericht met een en suite badkamer. Verder heeft het hotel een woonkamer met open haard, een eetkamer, leeszaal, wifi, verschillende terrassen, een zwembad, een eigen parkeerplaats en 2.500 meter aan tuinen. Kortom de ideale basis vanaf waar je het eiland kan gaan verkennen.

Ook verblijven bij deze verborgen parel op Mallorca? Boek jouw kamer hier en geniet binnenkort van de Mediterraanse zon.


You might also like