ervaar crystal reiki zelf

Voel de krachtige levensenergie door je lichaam stromen.

Een unieke ervaring

Toe aan een moment van zachte heling?

Heb je behoefte aan heling en meer rust? Een heerlijk moment voor jezelf waar je in verbinding komt met je lichaam en even uit het hoofd komt. Herken je het gevoel dat iets onbewust jouw mooiste leven blokkeert? Door een moment als deze voor jezelf te nemen kan de Crystal Reiki sessie je helpen bij blokkades. Het brengt je gronding zodat jij zelfverzekerder en intuïtiever kan leven. Waarbij jouw zelfhelend vermogen een fijne boost ontvangt. Dat klinkt heerlijk toch? Verwen jezelf en kom de Crystal Reiki sessie zelf eens ervaren.

Reiki is niet te omschrijven, het is iets wat je wilt ervaren.

Crystal Reiki behandeling in Den Haag

Crystal Reiki sessie in onze studio.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de klik is met jouw Reiki practitioner, je voelt je veilig en vertrouwd. In onze fijne studio voel je jezelf thuis en beginnen we met een korte kennismaking. Vervolgens mag je gekleed plaats nemen op de behandeltafel waarna ik me afstem en we een energieveld van rust creëren.

De behandeling bestaat uit verschillende edelsteen- en handopleggingen waarmee ik de levensenergie doorgeef. Naast de vaste hand posities op het lichaam volg ik mijn intuïtie tijdens de Crystal Reiki healing. De energie geeft wat jij op dat moment nodig hebt. Tijdens de behandeling begin ik bovenaan en werk ik naar beneden. Na de healing vul ik je aura met nieuwe energie en sluit ik deze netjes af waarna ik je gegrond terug laat komen.

“Reiki is een zachte manier van ontspanning en heling. Elke behandeling is uniek en nooit hetzelfde."

We sluiten af met een warm kopje thee. We bespreken dan je behandeling na en ik trek orakelen kaarten voor je. Zowel jij als ik kunnen dingen ervaren tijdens de behandeling dus om zo af te sluiten is onwijs fijn.

Reiki boost jouw zelfhelend vermogen en kan ondersteunen bij stress, angst, (energetische) disbalans, fysieke pijn, trauma en onrust.

Onthoud dat Reiki geen wonderen verricht, het is een alternatieve geneeswijze. Het is geen vervanging van de westerse geneeskunde, maar een mooie aanvulling en/of ondersteuning. Blijf daarom ook altijd een arts raadplegen voor je klachten.

Reiki behandeling op afstand

Een moment van heling waar jij maar wilt.

Bij een Reiki sessie op afstand hebben we vooraf contact via Whatsapp. Van tevoren heb je van mij een mail ontvangen met instructies, wat eigenlijk inhoudt dat je voor jezelf zo’n comfortabel mogelijk plekje creëert.

Wanneer jij lekker ligt beginnen we om de afgesproken tijd. Ik stem mij af en stuur de levensenergie naar jou. Je merkt vanzelf wanneer het is gestart en wordt ook ‘wakker’ wanneer het klaar is.

Na de behandeling bespreken we onze ervaring en trek ik 1 of meerdere orakel kaarten voor je.

leer ons kennen

Jouw Reiki practitioners

Nick van Domburg

Crystal reiki sessie + afstandsbehandeling

Mijn naam is Nick en mijn allereerste eigen Reiki ervaring was fijn en bijzonder. Al snel voelde ik van binnen dat ik dit wilde delen. Ik beheers de 1e en 2e Reiki graad en ben op weg naar de Master graad. Het is onwijs mooi om te horen wat het voor mensen doet, wat vaak ook mij doet verrassen. Iedere sessie is dan ook weer uniek en ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Tijdens mijn sessie’s maak ik ook gebruik van edelstenen en klank.

Denise Pronk

Reiki afstandsbehandeling

Mijn naam is Denise en momenteel geef ik enkel Reiki afstandsbehandelingen. Mijn allereerste eigen Reiki ervaring was magisch en intens. Dit maakte mij onder andere nieuwsgierig. Mijn Reiki 1 en 2 heb ik in eerste instantie voor mijzelf behaald. Voor meer heling en zelfliefde. Het is een onwijs mooie kracht en ben het daarom ook gaan delen met andere door middel van Reiki behandelingen.

investering in jezelf

Tarieven

Crystal Reiki behandeling

In onze studio in Den Haag
66
 • Crystal Reiki behandeling van 40 minuten
 • Intake en nabespreking met orakel kaarten, thee en water
 • Inclusief advies en nazorg
 • Totale sessie duur 75 minuten

Reiki afstandsbehandeling

thuis of waar jij zelf wilt
35
 • Reiki behandeling van 30 minuten
 • Intake en nabespreking met orakel kaart via Whatsapp
 • Inclusief advies voor nazorg
 • Totale sessie duur 45 minuten

Crystal Reiki sessie pakket

4 fysieke behandelingen
250
 • Reiki behandeling van 40 minuten
 • Intake en nabespreking met orakel kaart, thee en water
 • Incl. drinken en wat lekkers
 • Totale sessietijd 75 minuten

Plan mijn Reiki sessie in

Twijfel je of het iets voor jou is of wil je graag een sessie inplannen? Vul dan het formulier hieronder in met jouw vraag of voorkeurs data voor een sessie.