De magische ervaring van de Breath Resonance Sound Journey

Afgelopen zaterdag was het 11-11. Op deze mooie datum hadden Natalie van Pachamama Balance en Fabian van Kitoshi Tei Shuha een bijzondere workshop georganiseerd. Zelf had ik mooie verhalen gehoord over de ceremoniële frequency sounds van Fabian. Ik had hem alleen nog nooit ontmoet dus toen ik dit voorbij zag komen sprak het me erg aan. Het was namelijk een combinatie van cacao, ademwerk en sound healing. Toen ik een extra teken kreeg dat ik mocht deelnemen heb ik me meteen aangemeld. Zelf ben ik momenteel bezig met schaduwwerk en was toe om als facilitator en energiewerker zelf gedragen te worden. Want ook in mijn werk is het belangrijk om jezelf regelmatig te trakteren op dit soort selfcare. Ademwerk was voor mij de eerste keer en ik was erg benieuwd wat dit voor me kon betekenen.

Een ruimte vol liefde en kwetsbaarheid

Op een fijne locatie in een park in de buurt van Leiden vond de Breath Resonance Sound Journey plaats. Ik werd ontvangen door Liselore, zij was ondersteunend facilitator en hielp Natalie en Fabian tijdens de workshop. Toen iedereen er was zochten we ons plekje in de ceremonie ruimte onder de muziek van Fabian. De groep was klein en na het kort introduceren was er al snel een gevoel van veiligheid. Na een fijne meditatie begonnen we met de cacao ceremonie, deze gaf Natalie op een mooie manier, waarbij we liefde deelden en verspreiden en verder zakten in ons lichaam. Hierbij was ook veel liefde voor de natuur en haar elementen. Ook had zij wat mooie oefeningen voor ons waardoor er nog meer verbinding met het hart ontstond. Het was onwijs mooi om te zien dat iedereen zo open en kwetsbaar was.

De kracht van ademwerk

Na het trekken van een orakel kaart en een korte break was het tijd voor de ademreis. Iedereen maakten het zich comfortabel en Natalie legde uit wat we gingen doen. De ondersteunende sounds van Fabian maakte het compleet en de ervaring nog rijker en magischer. We begonnen zittend maar al snel ging ik liggen om mezelf nog meer over te geven. Er gebeurde vanalles, ik voelde sensaties en zag kleuren en dingen. Ik was diep terwijl ik er nog was, het is niet echt uit te leggen. Natalie en Liselore hielpen en ondersteunden mensen in hun proces, tegen het einde haalde Natalie ons langzaam terug en kon iedereen op zijn of haar eigen tempo bijkomen. Zelf merkte ik toen pas hoe ver en diep ik eigenlijk was geweest. Ik moest echt even landen, gelukkig waren er ook gezonde snacks, thee en water die ons hielpen gronden.

Het is mooi hoe sterk de kracht van ademwerk is en wat het kan betekenen voor je. Het heeft echt wat gedaan bij mij en losgemaakt. Tijdens het delen vertelde meerdere mensen dat ze het gewoon aan mij zagen, ik was opener en “er zit een heel ander mens nu tegenover mij”. Ik voelde dit ook en ben blij dat ik mezelf dit gegund heb. Nogmaals enorm bedankt Fabian, Natalie en Liselore voor deze ervaring. Ik zit nog lekker in me integratietijd van de verbonden middag en geniet van de geadviseerde aftercare.

Natalie: www.pachamamabalnce.nl
Fabian: www.kitoshiteishuha.nl

You might also like