The Cacao Corner

De stad achter de duinen, Den Haag, is gezegend met een plek waar je in de heilige wereld van ceremoniële cacao kan stappen. Waar je met de spirit van cacao kan verbinden, kennis kan maken met tradities, eeuwenoude spirituele activiteiten en waar je samen kan komen met je tribe terwijl je de helende krachten en wijsheid van cacao ervaart.

Een onwijs mooi initiatief van Alyssa, de eigenaresse van Earth Spirit Botanica. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in ceremoniële cacao, dus dan is het wel zo fijn om te weten hoe je respectvol en met intentie omgaat met het mooie plantmedicijn. The Cacao Corner is een plek waar je dit door het te ervaren leert en er kennis mee maakt. Zo weet jij dat je het mooiste kan halen uit je zakje ceremoniële cacao voor thuis en er met respect mee omgaat.

The Cacao Corner is knus en warm aangekleed, de ruimte ademt liefde en voelt als een mini huiskamer. Veel natuurlijke elementen, kussens, zachte kleuren en warme tinten. In de ruimte worden de tradities en wijsheid van mama cacao geëerd. Of je nou voor de eerste keer kennismaakt met cacao of al vaker ceremonies hebt gedaan, het is een waanzinnige reis die dieper gaat dan alleen de fysieke handeling van het drinken. Alyssa faciliteert de ceremonies op een fantastische manier vanuit haar ervaring en kennis.

Bij The Cacao Corner kan je zelf je ceremoniële cacao samen stellen. Je kiest je dosering en of je de drank op basis van water of plantaardige melk wilt. Vervolgens kan je voor puur gaan of voeg je kruiden, bloemen of tincturen toe. Denk bijvoorbeeld aan rozen, blauwe lotus, kaneel of chaga.

Benieuwd hoe jij thuis zelf de ceremoniële cacao bereidt op de juiste manier? Dat lees je in dit artikel.

Earth Spirit Botanica
Molenstraat 32, Den Haag
IG: @the.cacaocorner

You might also like