Mijn Portal ervaring met Zara Jula

Afgelopen zaterdag was het dan zover, het Portal event van Zara Jula met als thema the Celestial Belonging. Herenigt worden met mijn kosmische roots, een ontdekkingsreis door het universum en naar een plek waar antwoorden liggen. Ik was reuze benieuwd en had er heel veel zin in. Via via kwam ik op het event en na enkele dagen voelde ik dat ik mocht gaan. Door mijn inner circle wist ik wie Zara Jula is, volg ik haar op Instagram en heb ik haar boek gelezen (oké, eerlijk bijna uit). De Portal zou onder andere uit een trancedente reis bestaan en dat wilde ik altijd al een keer ervaren. Eenmaal de ticket besteld te hebben kon ik dan ook niet wachten tot de zaterdag van het event.

Wat is een Portal?

Een portal is een energetisch krachtveld dat jouw ergens naartoe brengt. Dit gebeurd niet fysiek, maar in de energie. Zoals je misschien al weet bestaan we namelijk allemaal uit energie. Zo’n energieveld wordt door iemand opgezet in dit geval is Zara Jula de geleider. Het portal kan zij al opzetten voordat het daadwerkelijk plaats vindt. Op het moment zelf wordt het extra krachtig door de energie van alle deelnemers. Dit keer gingen we onder begeleiding van Zara op ontdekkingsreis naar onze cosmic roots. Zij activeert je zogenaamde ‘seed of soul’ waardoor je inzichten kan ontvangen. Het bestaat uit twee delen, de trancedente reis en een transmissie. De laatste van de twee is een multidimensionale energieoverdracht.

Een onbeschrijfelijke en unieke ervaring

Er zijn eigenlijk geen woorden om te beschrijven wat ik precies ervaren heb, het is bijzonder, bijna magisch. Toch ga ik het proberen! Het begon eigenlijk al toen ik mijn ticket besteld had. In de aanloop ernaartoe voelde ik al regelmatig een bepaalde energie stromen ook droomde ik meer. De nacht ervoor droomde ik zelfs letterlijk over de Portal, dat ik er was en Zara Jula mij begeleidde. Ook hoorde ik van andere dat zij hetzelfde hadden. Het event vond plaats bij de Lichtfabriek in Haarlem. Onderweg in de auto voelde ik de energie weer naarmate ik dichterbij de locatie kwam. Het was een heerlijke zonnige dag, ik had goed ontbeten zodat ik van tevoren niet meer hoefde te eten zoals was geadviseerd.

Eenmaal aangekomen meldde ik me aan en werd ik vriendelijk ontvangen. Jas en schoenen uit en nog even een toilet bezoekje want het zou zo’n 3 uur duren. Het was een mooie locatie en ik liep de grote zaal binnen waar ik een plekje zocht. Twee dekens en een yogamat lagen al klaar. Na een introductie en met 150 mensen het portaal gevuld te hebben met energie gingen we liggen. Zara Jula begeleidde ons tijdens de trancedente reis waarna geweldige muziek het overnam tijdens de transmissie. Zara ging door de zaal en hielp door aanrakingen en handbewegingen wanneer ze dat voelde bij iemand. Ook verzorgde zij live lichttaal. Ik had totaal niet door hoelang het duurde en heb dingen ervaren van sensaties, bewegingen tot aan filmische beelden en het zien van kleuren, vlekken en vormen. Je bent er bewust bij maar je ziel maakt echt een soort reis. Heel bijzonder. Er zijn geen woorden aan te geven en dit was pas 20% want de overige 80% ga je de periode erna pas merken. Ik geloof zeker dat deze ervaring diep transformerend is en voelde me erna al lichter, ook voel ik nog steeds een sterke energie.

Wie is Zara Jula?

Zara is geboren met een multidimensionaal bewustzijn. Zij is er achter gekomen dat haar missie is om mensen te verbinden met spirit en het multidimensionale veld. Dit doet zij op haar eigen pure en veilige manier zodat jij in jouw volledige potentie kan stappen. Nieuwsgierig naar meer of haar boek? Bekijk dan de website van Zara Jula.

You might also like